Over

Het nieuwe radio luisteren. Radio op maat!

De luisteraar bepaalt zelf hoe zijn favoriete radiostation klinkt. Bij KC Radio kan de luisteraar zelf bepalen: wel of geen DJ. Later kun je ook nog kiezen voor wel of geen reclame, nieuws enz. Maar dat is op dit moment nog in ontwikkeling.

Internettechnologie maakt gepersonaliseerde radio mogelijk en het internet is vandaag de dag een volwaardig serieus kanaal te noemen. KC Radio heeft inmiddels ruim 5 jaar ervaring met Radio via internet.

Onderscheidend muziek format

KC Radio draait 24/7 muziek voor een brede doelgroep. “Alle hits van de afgelopen 30 jaar”. Iemand van 40 jaar houd doorgaans van de muziek uit de jaren 80/90 maar kan muziek die nu in de top40 staat ook leuk vinden. Door deze verrassende afwisseling blijven luisteraars langer luisteren.

Het format van KC Radio is ook zeer geschikt voor (werk) omgevingen waarin een breder publiek aanwezig is. Nooit meer gedoe en discussie over naar welk radiostation geluisterd moet worden!

DJ Marcel Renes

Marcel Renes is niet alleen de oprichter en bedenker van dit unieke radio concept maar ook de DJ. Zijn jarenlange ervaring maar ook zijn passie voor radio maken zorgt ervoor dat ruim 80.000 unieke luisteraars per maand genieten van KC Radio.