KCRADIO

Hits van toen
Beats van nu
Welkom bij KC Radio

Goooood morning Vietnam!

Welkom bij KC Radio ā€“ het reclamevrije radiostation dat uitzendt vanuit de diepe jungle van Vietnam. Wij zijn er trots op je 24/7 het beste in muziek te brengen, met onze twee unieke kanalen.

80's en 90's hits

De grootste hits uit de jaren 80 en 90, gepresenteerd door Marcel

Luister naar Kanaal 1 voor de grootste hits uit de jaren '80 en '90! Verlies jezelf in de legendarische klanken van iconen zoals Michael Jackson, Madonna, Bon Jovi, en Guns Nā€™ Roses. Deze tijdloze tracks nemen je mee terug naar de gouden eeuw van de muziek.

Elke song is zorgvuldig geselecteerd, vol nostalgie en topkwaliteit. Stem af en laat de muziek je meenemen op een reis door de onvergetelijke hits van de jaren 80 en 90.

Mixed in Vietnam

In de Mix, non-stop dansmuziek van alle tijden

Mixed in Vietnam

Kanaal 2 biedt een unieke mix van muziek, met de perfecte combinatie van relaxte dansnummers. Stem altijd en overal af op KC Radio en geniet van ononderbroken muziek zonder reclameonderbrekingen. Of je nu werkt, tot rust komt na een lange dag of je voorbereidt op een avondje uit, Kanaal 2 heeft de ideale sound voor elk moment.

Verwek-Track

Op welke plaat, deden jouw ouders de daad?

Heb je je ooit afgevraagd welk liedje er op stond toen je ouders "de daad" deden? Ontdek de soundtrack van dat speciale moment met onze Verwek Track Calculator! Voer je geboortedatum in en ontdek welk deuntje toen de sfeer bepaalde.

"Op welke plaat, deden jouw ouders de daad?"

Veelgestelde vragen

Vragen

Heb je vragen? Wij hebben antwoorden!
Blader door onze FAQ-sectie om alles te vinden wat je wilt weten.

Ja, KC Radio heeft mobiele apps voor zowel iOS als Android. Je kunt onderweg naar je favoriete zenders luisteren door onze apps te downloaden:

Geniet altijd en overal van de beste hits uit de jaren 80 en 90 en non-stop dansmuziek!

Ja, je kunt de volgende URL's gebruiken om KC Radio toe te voegen aan je favoriete audiospeler of -systeem:

Op dit moment neemt KC Radio geen verzoeknummers aan omdat we ons richten op samengestelde afspeellijsten voor elk kanaal. We staan echter altijd open voor feedback en suggesties.

Je kunt rechtstreeks op onze website naar KC Radio luisteren. Ga naar het gedeelte "Hoe te luisteren" en kies het kanaal van je voorkeur.

Je kunt deze URL's gebruiken om te luisteren via VLC Player:

KC Radio is een reclamevrij radiostation dat uitzendt vanuit de jungle in Vietnam. We bieden twee kanalen: een met de beste hits uit de jaren 80 en 90, en een ander met non-stop dansmuziek.

Kanaal 1 is gewijd aan de beste hits uit de jaren 80 en 90, met artiesten als Michael Jackson, Madonna, Bon Jovi en Guns N' Roses.

Channel 2 biedt een unieke mix van non-stop dansmuziek, een combinatie van relaxte danstunes uit verschillende stijlen en tijdperken.

De Conception Countdown is een leuke functie waarmee je kunt ontdekken welk nummer er speelde toen je ouders zwanger van je werden. Voer je geboortedatum in om de soundtrack van dat speciale moment te ontdekken.

OVER KCRADIO

Uitzending vanuit de jungle van Vietnam

Over KC Radio

KC Radio: een persoonlijk project, geboren uit mijn passie voor muziek, DJ-en en ter nagedachtenis aan mijn vader. Elk element, van muziek tot design, is door mij gemaakt. Ervaar het via onze app of online!

Heb je vragen?

Neem contact op!

Of bekijk onze veelgestelde vragen als je het nu meteen wilt weten!

KC Radio - Vietnam

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.